• Jimboslice's Avatar
    1 Minute Ago
    Jimboslice replied to a thread Speedo not working in Engine Bay
    G1/4 is wired to the clutch switch which I don't even have. I've figured out it's wired for a mk4 so it goes from pin 1 on the vss BLK/WHT to t14a/2...
    6 replies | 158 view(s)
  • Jimboslice's Avatar
    2 Days Ago
    Jimboslice replied to a thread Speedo not working in Engine Bay
    I'll check G1/4 then thanks. It's a white/black wire from the connector so does it go to ECU and then to fusebox as a solid black? I hate auto...
    6 replies | 158 view(s)
  • Jimboslice's Avatar
    2 Days Ago
    Jimboslice replied to a thread Speedo not working in Engine Bay
    Can anyone help me with this? I've narrowed it down to the VSS plug not giving me 12v ignition live. 5v signal works and ground has continuity....
    6 replies | 158 view(s)
No More Results
About Jimboslice

Basic Information

About Jimboslice
Plus One:
On

Statistics


Total Posts
Total Posts
26
Posts Per Day
0.44
General Information
Last Activity
1 Minute Ago
Join Date
25th February 2018
Referrals
0
About us
We are the world's largest community for VW's Super Coupé! Be it 8v, 16v, G60 or VR6 (or maybe something else!), everybody's welcome! If this is your first visit, be sure to click register and fill out your details before you can post.
Help us
This site is run on donations.
Please help keep the forum alive!
Follow us
advertising & sponsorship
Are you a company looking for advertising that could benefits our users? For site & forum sponsorship, please see our dedicated microsite here.