Tab Content
  • Popeye775's Avatar
    12 Hours Ago
    Popeye775 replied to a thread Car won't turn over in Engine Bay
    OH! I should've realized that's what you meant. I have checked the ECU vac hose, checked for air leaks, and boost leaks. The car - as far as I am...
    29 replies | 607 view(s)
  • Popeye775's Avatar
    15 Hours Ago
    Popeye775 replied to a thread Car won't turn over in Engine Bay
    The blue sensor looks to be in good shape luckily
    29 replies | 607 view(s)
  • Popeye775's Avatar
    21 Hours Ago
    Popeye775 replied to a thread Car won't turn over in Engine Bay
    I’ll take a look at it and get back to you!
    29 replies | 607 view(s)
  • Popeye775's Avatar
    21 Hours Ago
    Popeye775 replied to a thread Car won't turn over in Engine Bay
    By blue sensor, are you talking about my coolant temperature connector?? Just want to clarify haha
    29 replies | 607 view(s)
  • Popeye775's Avatar
    1 Day Ago
    Popeye775 replied to a thread Car won't turn over in Engine Bay
    So I just replaced the spark plugs and ignition coil as well. That made It so that the car turns on and runs for a good 8-10 minutes and then just...
    29 replies | 607 view(s)
  • Popeye775's Avatar
    2 Days Ago
    Popeye775 replied to a thread Car won't turn over in Engine Bay
    It runs pretty good for that couple minutes. It sounds fine and isles pretty well. I’ll double check the ISV and idle screw just to be sure though....
    29 replies | 607 view(s)
  • Popeye775's Avatar
    2 Days Ago
    Popeye775 replied to a thread Car won't turn over in Engine Bay
    I actually had replaced the filte and the pumpr not too long ago but did have to replace the line running to the fuel rail so maybe it isn’t on their...
    29 replies | 607 view(s)
  • Popeye775's Avatar
    3 Days Ago
    Popeye775 replied to a thread Car won't turn over in Engine Bay
    New issue now haha. The car turns on but won't stay on. It stays on for maybe a couple minutes (not even enough time to warm up to operating temp)...
    29 replies | 607 view(s)
  • Popeye775's Avatar
    4 Days Ago
    Popeye775 replied to a thread Car won't turn over in Engine Bay
    Hey guys! So, I got it running. I set the timing belt pulley to TDC and aligned the distributor. Double checked everything and it started! I...
    29 replies | 607 view(s)
  • Popeye775's Avatar
    6 Days Ago
    Popeye775 replied to a thread Car won't turn over in Engine Bay
    Yes because that is what I was told to do by a family member who works on cars was to mess with the distributor until it is in the correct spot....
    29 replies | 607 view(s)
  • Popeye775's Avatar
    6 Days Ago
    Popeye775 replied to a thread Car won't turn over in Engine Bay
    Also thank you guys for all your help! It is greatly appreciated.
    29 replies | 607 view(s)
  • Popeye775's Avatar
    6 Days Ago
    Popeye775 replied to a thread Car won't turn over in Engine Bay
    SO here is where we are at today. Dox I did not see your comment until now I apologize. I noticed the plug wires needed to be moved one place...
    29 replies | 607 view(s)
No More Results
About Popeye775

Basic Information

About Popeye775
Location:
Reno, Nevada
Plus One:
On

Statistics


Total Posts
Total Posts
43
Posts Per Day
0.24
General Information
Last Activity
6 Hours Ago
Join Date
21st September 2018
Referrals
0
About us
We are the world's largest community for VW's Super Coupé! Be it 8v, 16v, G60 or VR6 (or maybe something else!), everybody's welcome! If this is your first visit, be sure to click register and fill out your details before you can post.
Help us
This site is run on donations.
Please help keep the forum alive!
Follow us
advertising & sponsorship
Are you a company looking for advertising that could benefits our users? For site & forum sponsorship, please see our dedicated microsite here.