Results 1 to 6 of 6

Thread: ARB issue

  1. #1

    ARB issue

    I’ve recently had some Coilovers and new wishbones fitted at a local garage but they have said when they refitted the antiroll bar it was fouling on the wishbone so they have had to flip it. Seems abit strange to me. Does anybody have any pictures of there wishbone and arb set ups so I can compare them to mine to see if I can spot anything wrong?
    Thanks in advance

  2. #2
    Car is a 94 VR6

  3. #3
    ⋆⋆ CF Member ⋆⋆ Jim Bowen's Avatar
    Join Date
    16th May 2005
    Location
    Essex
    Posts
    8,960
    I'd check the wishbones are the right way round too, the little bit the ARB connects to will give it away
    Just like a golf................But better!!!

  4. #4
    All sorted now thanks! Wishbones on the wrong way round. Rear coulovers are really noisy though . Never ending 🤦🏻*♂️

  5. #5
    Enthusiast 1xshaunx1's Avatar
    Join Date
    14th December 2010
    Location
    near sheffield
    Posts
    395
    Should fit new mounts when fitting new shocks or coilovers. Rear beam bushes too, as non wlll last long with a stiffish set up if not new.
    4th one surely the last

  6. #6
    Regular
    Join Date
    15th October 2008
    Location
    West Yorkshire
    Posts
    244
    Judging by the fact the garage was dumb enough to fit wishbones incorrectly, your rear coilovers are almost certainly fitted wrong somehow - topmounts not tightened up on top allowing the coilover to drop when you come down off a bump/undulation in the road perhaps

Similar Threads

  1. VR6 H&R cup kit issue
    By johnmac in forum Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 14th August 2015, 7:08 AM
  2. 9a issue with timing - next issue
    By sam2.0 in forum Engine Bay
    Replies: 52
    Last Post: 19th April 2013, 11:52 PM
  3. sunroof issue! well screw issue!
    By robo22sri in forum Interior
    Replies: 6
    Last Post: 17th August 2011, 12:20 PM
  4. Rare starting issue / key issue
    By radness in forum Engine Bay
    Replies: 2
    Last Post: 5th June 2008, 11:58 AM
  5. Possible big issue! G60!
    By iow_corrado_g60 in forum Engine Bay
    Replies: 8
    Last Post: 21st August 2007, 8:06 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About us
We are the world's largest community for VW's Super Coupé! Be it 8v, 16v, G60 or VR6 (or maybe something else!), everybody's welcome! If this is your first visit, be sure to click register and fill out your details before you can post.
Help us
This site is run on donations.
Please help keep the forum alive!
Follow us
advertising & sponsorship
Are you a company looking for advertising that could benefits our users? For site & forum sponsorship, please see our dedicated microsite here.