Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: wipers mechanism/motor issue

  1. #11
    CF-oholic!
    Join Date
    16th July 2005
    Location
    Leeds
    Posts
    7,421
    Quote Originally Posted by Jim Bowen View Post
    I'm wondering what other sorts of motor might fit in there, mine broke once and replaced with a 2nd hand one but can see it happening again
    Im now wondering this too.
    Gaz

    '93 VR6 Bordeaux pearl- Recon VR engine -16/01/08; KW V1s; BMC CDA; Milltek Sports CAT; Supersprint exhaust; 16" Cades Eros; smoked rears & side reps - SOLD 14/07/2013 Gone but not forgotten.

    "We can't stop here this is bat country"

  2. #12
    ⋆⋆ CF Donator ⋆⋆ guildmage's Avatar
    Join Date
    15th August 2011
    Location
    Leeds
    Posts
    428
    On my wanted thread Jim posted this:
    http://www.vwsonline.co.uk/car_parts...01-passat.html

    Anyway, I am sorted as it seems, should have motor and assembly by Friday. Was thinking about as to why my motor would fail this year... and it has been used almost every day this year, as it was raining all the time in Leeds starting from early April... so maybe that's why. I can hardly remember using wipers so often last year!

  3. #13
    ⋆⋆ CF Donator ⋆⋆ guildmage's Avatar
    Join Date
    15th August 2011
    Location
    Leeds
    Posts
    428
    Hehe, today was a light rain so I had no choice than to use kitchen spatula to help me use the wipers. It was a nightmare and right embarrassment when trying to force wipers to go back while driving. I'm sure other drivers thought I'm crazy... well maybe I am.
    Last night I've looked into mechanism and all looks OK so it has to be the motor. Just need to survive till Friday somehow... or finally get a second car. But I'm afraid the moment I'll buy a second car, Corrado will see less and less of driving, and that is not the reason I bought it in first place.

  4. #14
    Newbie
    Join Date
    31st October 2019
    Location
    Essex
    Posts
    12
    Quote Originally Posted by guildmage View Post
    Hehe, today was a light rain so I had no choice than to use kitchen spatula to help me use the wipers. It was a nightmare and right embarrassment when trying to force wipers to go back while driving. I'm sure other drivers thought I'm crazy... well maybe I am.
    Last night I've looked into mechanism and all looks OK so it has to be the motor. Just need to survive till Friday somehow... or finally get a second car. But I'm afraid the moment I'll buy a second car, Corrado will see less and less of driving, and that is not the reason I bought it in first place.
    Hi did this problem turn out to be the motor?I’m having exactly the same problem and was about to order a new motor if that’s what the problem was.

    Thanks

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 17th May 2012, 8:49 PM
  2. Starting Issue - starter motor doing nothing
    By 4eyes2wheels in forum Engine Bay
    Replies: 16
    Last Post: 7th July 2010, 1:19 PM
  3. Issue with Moonroof and late motor
    By Toad in forum Exterior
    Replies: 8
    Last Post: 12th August 2008, 9:23 PM
  4. Starter Motor issue??
    By a98pmalcolm in forum Engine Bay
    Replies: 1
    Last Post: 31st October 2007, 10:25 PM
  5. Sunroof/Wipers/Blower motor not working
    By Majik in forum Archive
    Replies: 3
    Last Post: 14th October 2003, 10:41 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About us
We are the world's largest community for VW's Super Coupé! Be it 8v, 16v, G60 or VR6 (or maybe something else!), everybody's welcome! If this is your first visit, be sure to click register and fill out your details before you can post.
Help us
This site is run on donations.
Please help keep the forum alive!
Follow us
advertising & sponsorship
Are you a company looking for advertising that could benefits our users? For site & forum sponsorship, please see our dedicated microsite here.