Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 24 of 24

Thread: Not your average VR6 "TAP" **ITS FIXED**

  1. #21
    Ahh you see, the leak was at the pump, you have a feed pipe from the pump to the block, where the pipe joins onto the pump is where the issue was dude

  2. #22
    Newbie
    Join Date
    15th August 2014
    Posts
    70
    Blog Entries
    1
    These cars are made to test us.

  3. #23
    nightmare guys!

  4. #24
    I better check mine then. I run 10-50 on all my vw’s year round. Chains and guides done at 180k US measure I do have tap at cold start and idle until temp raises and it quest down to half. Bought it at 170k so it could use new lifters and a pump check.


    Pro

Similar Threads

  1. "Loss of Power at WOT" ... turned into "Won't Start"
    By MartyrKomplx in forum Engine Bay
    Replies: 2
    Last Post: 25th April 2014, 8:10 PM
  2. VW Corrado "spotted" in "Stop motion cartoon"
    By Mawrick in forum General Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 15th June 2013, 10:00 AM
  3. Replies: 9
    Last Post: 15th March 2013, 5:43 PM
  4. Replies: 9
    Last Post: 30th August 2011, 8:42 AM
  5. "High Power" / "Bright" Silver Paint Cod
    By Shaggy in forum Exterior
    Replies: 2
    Last Post: 1st December 2006, 12:33 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About us
We are the world's largest community for VW's Super Coupé! Be it 8v, 16v, G60 or VR6 (or maybe something else!), everybody's welcome! If this is your first visit, be sure to click register and fill out your details before you can post.
Help us
This site is run on donations.
Please help keep the forum alive!
Follow us
advertising & sponsorship
Are you a company looking for advertising that could benefits our users? For site & forum sponsorship, please see our dedicated microsite here.