Jump to content
jboyslick

R32 BACK AT LAST!

Recommended Posts

Loving the rado at the moment!! 7012e45b18426f92d45366a7e2ecfb36.jpg

 

Sent from my BBB100-2 using Tapatalk

 

Looking very nice . Our number plates are very close together.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nice touch having aircon. The amount of times I’ve been sat sweating in traffic with the windows down

Share this post


Link to post
Share on other sites

Need to get mine fixed, had it re-gased a while ago but nothing, having no clue about it could it be the compressor?

Share this post


Link to post
Share on other sites

its actually really effective considering how old it is. Nice touch to an already fabulous car jboyslick

 

Spen - check to see that the shaft is turning on the compressor when its switched on - the engine revs should dip slightly. I've got a spare compressor in case you need it

Share this post


Link to post
Share on other sites

My revs alter too at idle when you switch it on

 

The diavia unit is often positioned in the footwell of the passengers side

 

Sent from my BBB100-2 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
its actually really effective considering how old it is. Nice touch to an already fabulous car jboyslick

 

Spen - check to see that the shaft is turning on the compressor when its switched on - the engine revs should dip slightly. I've got a spare compressor in case you need it

 

Cheers Hasan, I'll have a look when I'm next home, can't be anything else other than the compressor right?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I found that dirty connections on the relays stopped mine from working. I linked out connections and the compressor then worked. Turned out the gas was low so the pressure switch wouldn't allow it to work. Regassed and then worked.

 

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
I found that dirty connections on the relays stopped mine from working. I linked out connections and the compressor then worked. Turned out the gas was low so the pressure switch wouldn't allow it to work. Regassed and then worked.

 

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

 

Cheers Cressa I've got to strip the interior and dash out anyway so it's looks like the jobs are stacking up already!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great job done on the detailing inside and in the bay, now off to the body shop for some more paint work to finish it off!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...